Audiotour: Ontdek Limburg via je smartphone

Ben jij van plan om een stadswandeling te maken door Roermond, Thorn of Weert? Kies dan voor een interactieve stadswandeling! Deze interactieve routes kun je gratis downloaden op je smartphone. In onderstaand overzicht vind je alle gratis audiotours in Limburg. 

Advertentie
Coordinates
 
Route 39 km
 
Route 6 km

Ontdek de Limburgse hotspots via een audiotour!

In Limburg kun je diverse wandelroutes en fietsroutes beleven via je eigen smartphone. Onderweg hoor en zie je informatie over de verhalen die met diverse punten langs de betreffende route te maken hebben. De routes loop of fiets je via GPS informatie en op diverse locaties krijg je aanvullende informatie in de vorm van geluid, tekst en beeld. 

Wandel door de steden of verken de Limburgse natuur

Naast de audiotours door de steden Roermond, Thorn en Weert kun je er ook voor kiezen om de natuur te ontdekken in de Meinweg. Hier vind je een wandeltocht met audiobegeleiding waarbij je alles over de natuur in het Nationaal Park te horen krijgt. Spring je liever op de fiets? Kies dan voor de fietstour met audiobegeleiding door Natuurpark Kempen~Broek! 

De IZI Travel app

Al deze wandelingen en fietsroutes zijn onderdeel van de applicatie IZI travel.

Download de IZI Travel app voor Apple    
Download de IZI Travel app voor Android   
Download de IZI Travel app voor Windows  

Via deze app kun je de audiotour gemakkelijk downloaden om de route vervolgens offline af te leggen. voor Dat scheelt jou weer een hoop kosten aan mobiele data! De app is ook nog eens helemaal gratis.