Vollemaanwandeling in De Groote Peel

Wanneer
-
-
-
-
Volle maan in Nationaal Park De Groote Peel
Evenementen

Excursie

Evenementen

Rondleiding

Evenementen

Wandeltocht

Verken de Peel onder de maan tijdens een vollemaanwandeling met een ervaren gids van Staatsbosbeheer, vertrekkend vanuit Buitencentrum De Pelen in Ospel

Vollemaanwandeling

Beleef een magische avond tijdens de vollemaanwandeling in Nationaal Park De Groote Peel. Onder de maanverlichte hemel kun je dwalen over de peelbanen en je zintuigen scherpen. De duisternis en de geluiden van de Peel in de avond zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Onder begeleiding van een ervaren Peelgids van Staatsbosbeheer begint de excursie om 19:30 of 21:00 uur (afhankelijk van de datum) bij het Buitencentrum De Pelen, Moostdijk 15, Ospel.

Online reserveren is noodzakelijk via www.staatsbosbeheer.nl/pelenvollemaan. Voor meer informatie kun je terecht op www.staatsbosbeheer.nl/depelen, via e-mail op depelen@staatsbosbeheer.nl, of telefonisch op 0495 - 641 497.

Kosten evenement
Deelname bedraagt €12,50 voor volwassenen en €9,50 per kind, inclusief een drankje.

Praktische informatie

Vollemaanwandeling in De Groote Peel

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk
15
6035 RB
Ospel
van -
van -
van -
van -
van -
van -
van -

Deelname kost € 12,50 voor volwassenen en € 9,50 per kind inclusief drankje. Vooraf online reserveren is noodzakelijk via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenvollemaan Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen of neem contact op met het Buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497