In bad
Bed
Eetkamer
Weegschalen

Asperge arrangement: Erfgoedlogies d'Ouffenhoff

Gelegen aan de oevers van de Maas, vlakbij kastelendorp Baarlo, vind je Erfgoedlogies d'Ouffenhoff: een 17e eeuwse carre boerderij, verbouwd tot een uniek, kleinschalig vakantieverblijf.

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff

Unieke vakantiewoningen in Limburg aan de Maas "Hier zou ik altijd wel willen wonen" De unieke vakantiewoningen en authentieke en eigentijdse groepsaccommodaties worden al jarenlang bijzonder gewaardeerd door onze gasten. Met passie ingerichte en super schone boerderijwoningen. Elk jaar kiezen gasten weer voor d’Ouffenhoff om met elkaar te genieten en prachtige herinneringen te maken. En weet je wat zo leuk is om gasten te horen zeggen? “Hier zou ik altijd wel willen wonen”  Kies het perfecte (t)huis voor jou! Van gezellige weekendjes weg met de hele familie tot een midweek of week vakantie vieren met het hele gezin.

Asperge arrangement 

Genieten van het witte goud in de regio van de Smaak. Boek bij d'Ouffenhoff een heerlijke vakantiewoning in de periode april, mei en juni 2023. Bij aankomst liggen er overheerlijke asperges voor jullie klaar in de cottage. 
Vermeld bij reservering de actiecode: Het witte goud 2023.

*niet mogelijk in combinatie met andere acties van d'Ouffenhoff.

Contact en locatie

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff
de Berckt
5991 PD
Baarlo