Onvergetelijke gastronomische ervaring
Chef Mathijs Jacobs staat bekend om zijn moderne kookstijl met een nostalgische twist. De hoogste prioriteit is het kopen van lokale producten en het ondersteunen van lokale ambachtslieden. De smaken die hij in het verleden heeft ervaren, beïnvloeden zijn culinaire creativiteit van vandaag. De wijnkaart van gastvrouw Hanneke Verstappen-Jacobs heeft voor elk gerecht een mooie wijn in petto. Zo wordt de fijne keuken van chef Matthijs perfect aangevuld, voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.
Asperge arrangement
Tijdens het aspergeseizoen biedt De Beejekurf verschillende menu's aan.
- JRE menu 4 gangen €57.5
- JRE menu 5 gangen €67.5
- JRE menu 6 gangen €75
- JRE menu 4 gangen all-inclusive €111
- JRE menu 5 gangen all-inclusive €129.5
- JRE menu 6 gangen all-inclusive €145.5
Prijs
De prijs is all-inclusive en omvat tafelwater, cava, een passend wijnarrangement, evenals koffie/thee met friandises. Alle prijzen zijn per persoon.