Asperge arrangement: Wijngaard De Deelgaarderberg

Wijngaard De Deelgaarderberg
Diergaarderstraat West 4
6105 CK
Maria Hoop
Maken wijn
Controleren van de silo's
Familie proost tussen wijngaarden

Ontdek de heerlijke smaken van het seizoen bij Wijngaard De Deelgaarderberg met ons exclusieve Aspergearrangement. Tijdens het aspergeseizoen nodigen we u uit om te genieten van twee unieke excursies, waarbij u niet alleen kunt proeven van onze eerlijke wijnen, maar ook kunt genieten van de verrukkelijke smaak van verse asperges.

Wijngaard De Deelgaarderberg

Ons familiebedrijf teelt op duurzame wijze druiven en produceert hiervan (h)eerlijke wijnen die volledig veganistisch zijn. Gedurende het hele jaar bieden wij excursies en proeverijen aan. Tijdens het aspergeseizoen is het ook mogelijk om deze activiteiten uit te breiden met een excursie naar een aspergeveld en/of aspergebedrijf. Wij bieden ook luxe proeverijen aan met streekproducten, waaronder asperges en Livar-producten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wijngaarddedeelgaarderberg.nl.

Aspergearrangement

Tijdens het aspergeseizoen kunt u kiezen uit twee excursies:

  • Excursie met proeverij (inclusief aspergehapje)
  • Excursie met proeverij (inclusief aspergetour en aspergehapje)

Minimale groepsgrootte: 5 personen per excursie.
Gelieve altijd vooraf aan te melden.
Beschikbaar op maandag, woensdag en in het weekend.

Prijzen

Voor de excursie met proeverij inclusief aspergehapje betaalt u €17,50 per persoon. Voor de excursie met proeverij (inclusief aspergetour en aspergehapje) betaalt u €24,50 per persoon.