Leut Thorn

De winkel van Leut Koffie & Kado in Thorn
Streekartikelen te koop bij Leut
De balie van Leut
Uitgestalde geschenkartikelen van Leut Koffie & Kado
Inside de winkel met uitgestalde producten

Cadeauwinkel

Streekproducten

Koffiebar

Welkom! Je vindt Leut Koffie & Kado in de voormalige Oude School van Thorn. Het witte stadje in Midden-Limburg waar je meteen vrolijk van wordt.

LEUT staat voor plezier en iets waarvan je geniet, maar ook een kop koffie of drankje. Dat vind je bij ons! Stap binnen bij LEUT en ontdek een gezellige winkel vol lekkers en originele kadootjes. Ons aanbod van diverse soorten koffie, thee, chocolade, noten, koek, snoep en andere  delicatessen zijn een plezier om te geven en te krijgen.

Verras iemand met een mooie Griekse olijfolie, Italiaanse koekjes of Scandinavische snoepjes. Zelfs binnen ons Bourgondisch Limburg worden heerlijke producten gemaakt. Denk aan Limburgse chocolaatjes, wijn van Wijngoed Thorn of een verfrissend witbiertje van Thorns Wit. Geen snoeperd? Dan word je vast blij van ons kado assortiment. Leuk voor jezelf of iemand anders! Lastig kiezen? Geef dan onze LEUT kadobon! Ook voor relatie- of personeelsgeschenken ben je bij ons aan het juiste adres.

Zin in een ‘bakkie LEUT’?

Binnen ons coffee to go concept serveren wij diverse soorten warme- en koude drankjes. Onze koffies zijn tevens te koop in de winkel. Geniet ook thuis van een lekker bakkie LEUT! 

Openingstijden

Openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 11:00 - 17:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 11:00 - 17:00
donderdag: 11:00 - 17:00
vrijdag: 11:00 - 17:00
zaterdag: 11:00 - 17:00

Leut is van woensdag t/m zondag geopend van 11:00 – 17:00 uur. Daarnaast ook tijdens vakantie- en feestdagen op maandag en dinsdag.