Kinderactiviteiten in Limburg

Eén van de leukste kinderactiviteiten is een bezoekje aan de speeltuin. Jong meisje is aan het schommelen in een speeltuin

Dagje uit met de kinderen

Op zoek naar kinderactiviteiten voor een leuk dagje uit met de kids? Zoek niet meer verder! In het Hart van Limburg zijn tal van leuke en spannende activiteiten voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar een leuke speeltuin, een educatief museum of een kinderboerderij waar de diertjes gevoerd en geaaid mogen worden, in Limburg vind je het allemaal!

Kinderfeestje

Er is er een jarig hoera hoera.... En die verjaardag mag niet onopgemerkt blijven! Tijd voor een kinderfeestje dus. Ben je op zoek naar een unieke locatie voor het feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het vieren van een kinderfeestje in Limburg.

Waterpret 

Ook voor de echte waterratten is er van alles te beleven hier. Als er aan 1 ding geen gebrek is in Limburg dan is het wel aan water waar je heerlijk kunt zwemmen en ravotten. Zo zijn er tal van dagstranden waar je met het hele gezin een perfect dagje aan het water kunt beleven. Naast de natuurlijke plassen zijn er ook veel zwembaden waar je heerlijk kunt plonzen. En is het slechter weer, dan kun je je geluk op in de binnenbaden en subtropische zwembaden die er te vinden zijn.