Pinksteren 2024

Tijdens het verlengde weekend van Pinksteren 2024, zondag 19 en maandag 20 mei, is er van alles te zien, doen en beleven in het Hart van Limburg. Wij hebben de leukste activiteiten en evenementen voor je op een rijtje gezet.

Coordinates
 
 

Pinksteren 2024

Pinksteren 2024 is dé ideale periode om er even lekker op uit te trekken met familie of vrienden. Tijdens het verlengde Pinksterweekend worden er diverse  activiteiten en evenementen georganiseerd voor jong en oud. Zo zijn er diverse muziekfestivals en sportevenementen die in het weekend plaatsvinden. Ook voor de kinderen is er van alles te doen en te beleven!

Pinksterevenementen & -activiteiten

Ook in onze regio worden veel evenementen en activiteiten georganiseerd tijdens Pinksteren 2024. Breng een bezoekje aan één van de vele tentoonstellingen en exposities die er zijn, struin over jaarmarkten en brocante markten, ga dansen op een muziekfestival, of leer de omgeving kennen tijdens een themawandeling. Kijk in het bovenstaande overzicht voor de leukste evenementen en activiteiten die er georganiseerd worden tijdens het verlengde Pinksterweekend!