Roermond krijgt spectaculair nieuw kerstevenement!

Roermond, 5 oktober 2023 - De stichting Evenementen City Roermond organiseert van 1 december tot en met 7 januari 2024 een nieuw kerstevenement op het Munsterplein in Roermond. Winter Fever Arena wordt een spectaculaire spraakmakende opzet waarbij nagenoeg het complete plein wordt overdekt door een transparant paviljoen van ruim 1500m2.

De historische kiosk op het plein wordt daarbij volledig geïntegreerd in een sfeervol gedecoreerde omgeving. Met dit unieke initiatief wil de organisatie Roermond bovenregionaal op de kaart zetten en daarmee een nieuwe weg inslaan tegenover de traditionele kerstmarkten en ijsbanen die sinds jaar en dag in veel steden te zien zijn. Winter Fever Arena wil een attractie zijn; multifunctioneel, spraakmakend, weersonafhankelijk, sfeervol en spectaculair. Het evenement is gratis toegankelijk en biedt naast horecafaciliteiten, een groot overdekt terras en gevarieerd entertainment. Op het menu zullen de traditionele glühwein, warme chocolademelk en wafel niet ontbreken. De Winter Fever Arena is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Activiteiten

Een van de highlights in Winter Fever Arena is de rolschaatsbaan (500m2); een duurzaam alternatief voor traditionele energie slurpende ijsbanen. Daarnaast worden er ook curling activiteiten voor jong en oud, scholen en bedrijven georganiseerd. Multifunctioneel is het toverwoord; alles is mogelijk in de Winter Fever Arena. Het volledige programma is nog een verrassing waarbij gestreefd wordt naar een gevarieerd aanbod met activiteiten voor het hele gezin; live muziek, silent rollerdisco, après-ski, etc.etc.

Praktische informatie

Parkeren kan op loopafstand in de nabijgelegen parkeergarages rondom de binnenstad. Voor de laatste updates (programma, evenementen, etc.); raadpleeg de website van Winter Fever Arena: www.winterfeverarena.nl.