Evenementen

Sport evenement

Wanneer
-
-
-
-
-
Grenslaup

Grenslaup Vosseven

Elke derde zondag van de maand (behalve juli en augustus) vindt de Grenslaup Vosseven plaats.

Er worden vier verschillende parcoursen en afstanden uitgezet die wisselend afgelegd kunnen worden. 1.5 uur lang kan je een ronde of meerdere ronden van 1.1, 3.2, 3.7 of 5.6 km afleggen. De rondes staan met pijlen aangegeven (wit, geel, blauw, rood). Tijdens het hardlopen kan je genieten van de prachtige natuur en het landschap van Kempenbroek en de grensregio tussen Stramproy en Bocholt.

De tijd wordt bijgehouden, maar er worden geen uitslaglijsten gemaakt. Het is wel mogelijk om na het finishen een tijdsbriefje met de gelopen tijd en datum te krijgen. De afstand kan dan zelf ingevuld worden. Er worden ook 3 waardebonnen van Boshuis "Nieuw Vosseven" en 2 andere gadgets verloot. De winnaars worden via publicatie aan de finish bekend gemaakt.

Onder degenen die 8, 9, of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen worden in juni 2022 2 diner-bonnen van  € 50,- verloot van Boshuis Nieuw Vosseven. Op diezelfde zondag is er ook een tombola voor de deelnemers van die dag.

Het is ook mogelijk om te wandelen. Vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de bosrijke grensregio. Parkeren is hier ook mogelijk.

Inschrijven kan vanaf 09:00. De start is om 10:00 uur op het lange pad achter Bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat in Stramproy.

Kosten evenement
Gratis

Contact en locatie

Lochstraat 28
6039 RV
Stramproy

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-