Groepsactiviteit in Limburg

Top 5 actieve groepsuitjes in Limburg

Zoek jij een leuke groepsactiviteit in Limburg? Dan ben je hier op de juiste plek. We hebben namelijk 5 leuke groepsuitjes voor je op een rij gezet. Van toeren in een Tuk Tuk tot footpool. Het kan allemaal. Is het een zonnige dag? Dan spring je op de E-Chopper. Is er regen op komst? Dan biedt een indoor groepsuitje uitkomst. 

5 actieve groepsuitjes in Limburg:

1. Tuk Tuk and go!

Lekker toeren door Limburg met de tuk tuk? Deze groepsactiviteit is gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk! Of het nu zonnig of regenachtig is, met de tuk tuk Limburg verkennen is altijd een goed idee. Met ongeveer 45 km/u tukken jullie door de prachtige natuur en langs interessante bezienswaardigheden. Je hebt de keuze uit allerlei leuke routes. 

Tuk Tuk rijden in Limburg

2. Jumping for joy

Is trampolinespringen alleen geschikt voor kinderen? Zeker niet! Jumping for joy is voor jong én oud. Er zijn diverse area’s waar je lekker kan springen. Leer tricks in de freerun area of ga los op de interactieve trampolinemuur. Dit is gegarandeerd een dag vol fun en plezier. Geniet na het springen van een lekker hapje en drankje om deze actieve groepsactiviteit in Limburg gezellig af te sluiten.

Trampolinepark

3. Get your motor running

Gezellig samen cruisen met E-choppers is gegarandeerd fun. Wist je dat de E-chopper milieuvriendelijk is en met zijn dikke banden ook nog eens gebruiksvriendelijk? Tijdens dit actieve groepsuitje in Limburg ga je met de E-chopper op pad.

Maar van al dat toeren krijg je natuurlijk dorst. Er is daarom tijdens de route voldoende ruimte om onderweg te genieten van een lekker stuk vlaai en een drankje.

E-chopper rijden in Limburg

4. Robinson Island

Heb jij stiekem altijd al eens willen meedoen met Expeditie Robinson? Dit is je kans! Tijdens dit groepsuitje in Limburg ga je verdeeld in teams onderling de strijd aan. The key to success? Samenwerken, creativiteit, inzicht, lef en natuurlijk doorzettingsvermogen. Van vuur maken zonder lucifers tot het bouwen van een toren. Ontdek wie dé Limburgse Expeditie Robinson is.

expeditie robinson

5. Op naar de Ketelfabriek

Kun je niet kiezen tussen alle leuke groepsuitjes in Limburg? Dan zit je bij de Ketelfabriek altijd goed. De Ketelfabriek is een Walhalla aan leuke indoor activiteiten. Van footpool, flying chicken tot whack a mole. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan bij de Ketelfabriek. Of wat dacht je van een escape- of karaokeroom? Bij de Ketelfabriek vind je gegarandeerd een leuk groepsuitje.  

Activiteiten bij de Ketelfabriek