Festivals in Limburg

Wil jij weten waar de leukste festivals in Limburg plaatsvinden? Kijk dan snel op onze festival agenda. In het onderstaande overzicht vind je niet alleen muziekevenementen, maar ook theaterfestivals, filmfestivals, foodtruckfestivals en allerlei andere soorten festivals die in Noord- en Midden-Limburg georganiseerd worden.

Festival agenda Limburg

Trek je mooiste festival outfit uit de kast en kijk waar er in Limburg iets te beleven valt. In de festival agenda staan allerlei soorten festivals die in onze regio worden georganiseerd. Ieder dorpje en stad heeft zo zijn eigen festival en deze zijn hier makkelijk en snel te vinden. En dan hebben we het niet alleen over de grote muziekfestivals maar ook over kleinschaligere muziekevenementen die de lokale poppodia organiseren, foodtruck- en bierfestivals, theaterfestivals en nog veel meer. Genoeg te doen en te beleven op festivalgebied hier in het Hart van Limburg!

Muziekfestivals

Elk jaar vinden er verschillende grote muziekevenementen plaats waar de festivalliefhebber maandenlang reikhalzend naar uit kijkt zoals onder andere Bospop, Solar, Moulin Blues in Ospel en Op Dreef in Reuver. Maar er zijn nog zoveel meer festivals in Limburg die de moeite meer dan waard zijn om te bezoeken. Zoals het Limburg Festival, een straattheater evenement op verschillende plekken in Midden-Limburg of Toonbeeld Thorn, het levende standbeeldfestival in het witte stadje Thorn. Kijk snel in de festival kalender en plan jouw ideale zomer vol met de leukste festivals van 2022.