De Lindenhof - B&B en groepsaccommodatie

B&B De Lindenhof
Dorpstraat 7
5862 AD
Geijsteren
Een van de slaapkamers van B&B en groepsaccommodatie De Lindenhof

Bed and Breakfast

Groepsaccommodatie

Op zoek naar een gastvrije plek om te ontspannen of juist een gezellige locatie voor een groepsbijeenkomst? B&B en groepsaccommodatie De Lindenhof biedt het beste van twee werelden.

B&B De Lindenhof

De B&B ligt in het pittoreske dorpje Geijsteren, op enkele minuten afstand van Venray en gelegen in een prachtige omgeving waar je kunt genieten van rust en natuur. De B&B-kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Kies voor de privacy op jouw eigen kamer of kom gezellig samen in de gedeelde keuken of woonkamer.

Groepsverblijf

In de groepsaccommodatie van B&B De Lindehof kun je met maximaal 17 personen terecht. Deze is sfeervol ingericht en beschikt over een complete keuken, een ruime woonkamer en diverse slaapkamers verdeeld over de oude boerderij. Het groepsverblijf beschikt over 3 badkamers met douche en 4 toiletruimtes.

Buitenruimte

De Lindenhof biedt een riante buitenruimte waar je heerlijk kunt ontspannen. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over het landgoed van Baron De Weichs de Wenne van Geijsteren, kunnen de kinderen spelletjes doen, ga je gezellig picknicken of gewoon relaxen in de natuur. De kans is groot dat je tijdens jouw verblijf wordt verrast door vriendelijke viervoeters. Schapen grazen vredig in de wei en nieuwsgierige koeien komen misschien even een kijkje nemen. En vergeet niet te luisteren naar het vrolijke ochtendconcert van de vogels!

De Lindenhof ligt aan de bekende wandelroute het Pieterpad. Ideaal dus voor een tussenovernachting op jouw avontuur door het oosten van Nederland. De Lindenhof kan zowel als groepsaccommodatie als B&B geboekt worden.

Eigenschappen
Rolstoel toegankelijke locatie
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf