Fietsroute: In de slipstream van Max

32,6 Km. Lange fietsroute door het Limburgse landschap, thuisbasis van Max. Onderweg een pitstop bij de officiële Max Verstappen Flagship Store. Foto: Pixabay

Hou jij van fietsen en ben jij verknocht aan Max ? Stap dan op de pedalen voor een onvergetelijke fietsbeleving door het Limburgse landschap dat Max als zijn thuisbasis kent. Deze 37 kilometer lange route voert je langs typisch Limburgse dorpjes en uitgestrekte velden, met unieke stops die je meenemen in de wereld van de Red Bull-coureur.

Start je race bij het station in Roermond. De route is via knooppunten te volgen. Jij hoeft alleen maar de nummers te volgen en te genieten van de frisse wind en de prachtige omgeving. Versnel op de rechte stukken en voel je als een ware coureur op weg naar de finish.

Gravel uniek aan deze route is ook dat je onderweg onverharde stukken rijdt. Dus pas op dat je niet in het gravel belandt.

Halverwege de route, in Swalmen, maak je een pitstop bij de indoor kartingbaan. Test je stuurmanskunsten en ervaar de adrenaline die Max Verstappen ook voelt tijdens zijn races. Daag jezelf uit en wie weet, misschien breek je wel een record op de baan!

Vervolg je tocht en rijd langs de pole position van de enige echte Max Verstappen Store. Bewonder de pitlane vol officiële merchandise, van caps en kleding tot schaalmodellen en fan-artikelen. Scoor hier een uniek souvenir om je fietsavontuur te vereeuwigen.

De laatste kilometers leiden je terug naar Roermond. Finish met een voldaan gevoel en geniet van een welverdiende overwinning op een terrasje in de binnenstad.

Deel jouw liefde: #🧡limburg

Eigenschappen
Route: 35-50 km.
Knooppuntenroute
Route van A naar A

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.