Groepsaccommodatie Natuurplezier

Groepsaccommodatie Natuurplezier
luchtfoto van bos
Groepsaccommodatie Natuurplezier
Groepsaccommodatie Natuurplezier

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Natuurplezier is gelegen in Reuver-Beesel, tussen Roermond en Venlo. Het verblijf is ideaal voor een weekendje weg met een groep van maximaal 28 personen.

De groepsaccomodatie is helaas voor het jaar 2023 niet te reserveren en dus niet beschikbaar i.v.m. andere doeleinden.

Wil je met familie, vrienden, kennissen, vereniging of collega’s eens ergens leuk vertoeven? Dan biedt Groepsaccommodatie Natuurplezier daar de ideale gelegenheid voor. Een fijne accommodatie geschikt voor maximaal 28 personen. Het gebouw is voorzien van een ruime gezellige huiskamer met meubilair, een aparte goede ingerichte keuken, en wc. De douches en toiletten zijn mooi geïntegreerd in het gebouw waar zowel dames als de heren sanitair gescheiden van elkaar zijn.

De slaapgelegenheden zijn in drie slaapkamers verdeeld. Twee slaapkamers hebben ieder 6 slaapplaatsen (3 stapelbedden per kamer). De derde slaapkamer is een grote slaapzaal waar 16 slaapplaatsen zijn (8 stapelbedden). Je dient zelf zorg te dragen voor een hoeslaken (verplicht) hoofdkussen, deken of slaapzak. Het gehele gebouw is voorzien van centrale verwarming en brandbeveiliging die voldoet aan de laatste veiligheidsvoorschriften. Tevens kan je gebruik maken van het gemeubileerde terras waar je een mooi uitzicht op de dierenweide hebt. In overleg kunnen ze vanuit Natuurplezier de speelweide aanbieden voor activiteiten te doen. Denk aan sport/bal spelen en dergelijke.

Ook is er de mogelijkheid om met 1 á 2 gezinnen gebruik te maken van de groepsaccommodatie. Omdat dit alles ruim van opzet is. Als je een keertje wilt komen kijken, ben je van harte welkom.

Wil je meer informatie? Bel gerust of stuur een mailtje naar Natuurplezier.

Ook op deze locatie

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
2,43km
Restaurant
 
 
5,97km
Restaurant
 
 
9,41km
Restaurant