Petranpad 112 km Struinen door de natuur

Ontdek het avontuurlijke Petranpad - een ware traktatie van 112 km voor liefhebbers van struintochten, trage tochten en lange afstandswandelingen!

Deze route verbindt het adembenemende hoogveengebied van de #LimburgsePeel met de weelderige akkers, uitgestrekte heidevelden, majestueuze bossen en idyllische beekdalen, om uiteindelijk uit te komen bij de prachtige uiterwaarden van de machtige Maas.

Deze route volgt het uitgebreide knooppunten wandelnetwerk, wat garant staat voor een goed aangegeven wandelervaring. Maar dat is nog niet alles! Speciaal voor jou is het pad ook nog eens extra bewegwijzerd, zodat je zorgeloos kunt genieten van elke stap die je zet. De volledige route kun je via de download knop gratis downloaden

Scan de QR code van de handige app van Landschap Horst aan de Maas kom je onderweg meer te weten over de bijzondere plekken, natuurwonderen, culturele schatten en historische hoogtepunten die je op je pad tegenkomt. Op deze site staan ook 9 etappes van de totale 112 KM lange route wanneer je de voorkeur geeft aan kortere stukken.

Eigenschappen
Knooppuntenroute
Route van A naar B
Gemarkeerde route

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
6,25km
Streekproducten
 
7,22km
Streekproducten
 
7,29km
Bezienswaardigheid
 
8,21km
Bezienswaardigheid
 
9,84km
Streekproducten
 
9,88km
Streekproducten