Op Dreef

Op Dreef Festival

Hét uit de hand gelopen tuinfeest

Het festival waar klein nog fijn is en je gezellig samen met je vrienden geniet van een hele dag aan het water. Lekker eten en drinken, genieten van muziek en een heuse markt met allemaal leuke dingen om je festival nog leuker te maken! Qua muziek is er voor iedereen wat te beleven. Van house tot R&B en van deephouse tot techno. 

Wanneer vindt Op Dreef plaats?

Op Dreef Festival zal plaatsvinden op 4 & 5 juni 2022. 

Waar vindt Op Dreef plaats?

Het festival vindt dit jaar plaats in BillyBird Park Drakenrijk Reuver. Het adres is Drakenrijkstraat, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk).

Op Dreef Festival - algemene info

Parkeren

Er zijn 400 parkeerplaatsen en VOL=VOL. Wil je toch rijdend komen, dan is het navigatieadres: Welkensvenweg, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk). Volg de gele borden naar het tuinfeest!

Parkeren kan, en kost €7,50 voor de hele dag. Fout parkeren op het terrein = slepen en dat is zonde van je geld. Parkeer dus netjes op ons festival parkeerterrein, is ook nog eens dicht bij de ingang! Parkeren kan alleen per PIN betaald worden.

Pendel taxi

Vanaf station Roermond rijden er pendelbussen rechtstreeks naar de tuin van Bertje! Deze stoppen zelfs voor de deur.

Openbaar vervoer

Vanaf NS Station Roermond kan je de stoptrein richting Nijmegen pakken en uitstappen op Station Reuver. Vanaf hier is het nog maar 15 minuutjes lopen richting onze tuin! Check voor vertrek 9292.nl voor de laatste OV updates.

Marktkraampjes en meer leuks!

Er zijn diverse leuke kraampjes met kleding, zonnebrillen en accessoires op het festivalterrein. Let op: je kunt hier alleen contant betalen!

18 jaar en ouder

Alleen als je 18 jaar of ouder bent, kun je het festivalterrein op. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je een ID-kaart bij je hebt!

EHBO

Er is een EHBO stand aanwezig op het terrein, deze is direct bij de ingang te vinden.

Afterparty

Meer info volgt.

Line-up

Meer info volgt.

Meer informatie

Bekijk de website van het Op Dreef festival.