Op Dreef Festival

Op Dreef Festival

Op Dreef, hét uit de hand gelopen tuinfeest

Op Dreef Festival is het festival waar klein nog fijn is en je gezellig samen met je vrienden geniet van een hele dag aan het water. Lekker eten en drinken, genieten van muziek en een heuse markt met allemaal leuke hebbedingetjes om je festival nog leuker te maken! Qua muziek is er voor iedereen wat te beleven. Van house tot R&B en van deephouse tot techno. 

Wanneer vindt Op Dreef Festival plaats?

Op Dreef Festival vindt dit jaar plaats op 27 en 28 mei. In 2023 is het 10 jaar Op Dreef!

Waar vindt Op Dreef plaats?

Het festival vindt plaats op BillyBird Park Drakenrijk Reuver. Het adres is Drakenrijkstraat, Reuver (BillyBird Park Drakenrijk).

Line-up

Veel bekende artiesten, dj's en mc's geven acte de présence tijdens Op Dreef 2023. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ronnie Flex, DJ Paul Elstak, Yung Felix, Senders, Cynthia Spiering, Harrie Snijders! En dit zijn nog maar een paar namen! Check de complete line-up op de website van Op Dreef.

Op Dreef Festival - praktische informatie

Parkeren

Er zijn 400 parkeerplaatsen en VOL=VOL. Wil je toch rijdend komen, dan is het navigatieadres: Drakenrijkstraat Reuver (BillyBird Park Drakenrijk). Volg de gele borden naar het tuinfeest!

Parkeren kan, en kost €10,- voor de hele dag. Fout parkeren op het terrein = slepen en dat is zonde van je geld. Parkeer dus netjes op ons festival parkeerterrein, is ook nog eens dicht bij de ingang! Parkeren kan alleen per PIN betaald worden.

Pendelbus

Vanaf station Roermond rijden er pendelbussen rechtstreeks naar de tuin van Bertje! Deze stoppen zelfs voor de deur.

Openbaar vervoer

Vanaf NS Station Roermond kan je de stoptrein richting Nijmegen pakken en uitstappen op Station Reuver. Vanaf hier is het nog maar 15 minuutjes lopen richting onze tuin! Check voor vertrek 9292.nl voor de laatste OV updates.

Marktkraampjes en meer leuks!

Er zijn diverse leuke kraampjes met kleding, zonnebrillen en accessoires op het festivalterrein. Let op: je kunt hier alleen contant betalen!

18 jaar en ouder

Alleen als je 18 jaar of ouder bent, kun je het festivalterrein op. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je een ID-kaart bij je hebt!

EHBO

Er is een EHBO stand aanwezig op het terrein, deze is direct bij de ingang te vinden.

Meer informatie

Bekijk de website van Op Dreef Festival.