Toonbeeld Thorn
Het levende standbeeldenfestival

Levende standbeelden bij het festival ToonBeeld Thorn

ToonBeeld Thorn, het  levende standbeeldenfestival

Het is inmiddels een traditie geworden: op 1e Pinksterdag naar ToonBeeld Thorn. Het witte stadje aan de Maas is perfect voor culturele activiteiten. Het festival met de beste levende standbeelden uit de Benelux is een begrip in de verre omtrek. Toonbeeld Thorn mag met recht het bekendste levende standbeeldenfestival van Limburg genoemd worden.

Wanneer is ToonBeeld Thorn?

ToonBeeld Thorn vindt plaats op 1ste Pinksterdag, zondag 19 mei 2024. Van 12.30 tot 16.30 uur is dit bijzonder evenement te bezoeken in het historische centrum van Thorn. Toegang: € 2,50 per persoon. Kinderen mogen gratis naar binnen. 

Bekijk de website van Toonbeeld Thorn.

De Baron von Münchhausen uitgebeeld op het levende standbeeldenfestival

Thorn, een schitterend decor

Bezoekers aan Toonbeeld Thorn  zullen verrast worden door de creativiteit en kwaliteit van de deelnemers. Levende en échte beelden die staan opgesteld in een schitterend decor: de pittoreske straatjes van Thorn, het Witte Stadje aan de Maas. De gemoedelijke sfeer, de vrolijke bezoekers en de historische straatjes vormen samen de perfecte ambiance voor het levende standbeeldenfestival. Jong en oud wacht vol spanning af wat er gebeurt als er een muntje in het bakje wordt gegooid bij een van de standbeelden.

Het mooie decor van Toonbeeld Thorn, het witte stadje aan de Maas