Winkelen in Venray

Tevreden, gelukkige vrouwen zijn aan het winkelen in Venray

Divers shopaanbod

Het winkelaanbod in de binnenstad van Venray is ontzettend divers. Het centrum omvat onder andere winkels van bekende merken en grote ketens. Maar ook boetiekjes met een 'eigen stijl' zijn er in overvloed. Tijdens winkelen in Venray vind je altijd de laatste modetrends op het gebied van schoenen, kleding en unieke accessoires. Daarnaast heeft de binnenstad ook een uitgebreid aanbod aan speciaalzaken. Wat je ook zoekt, je vindt het in Venray!

Reguliere openingstijden winkels 

Ga je binnenkort winkelen in Venray? Dan wil je natuurlijk wel de openingstijden van de winkels weten. De reguliere openingstijden zijn als volgt:

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
Donderdag: 09:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur (koopzondag is de laatste zondag van de maand)

Tassen met kleding staan naast de benen van de vrouwen die zijn gaan winkelen in Venray

Horeca

Naast de winkels in Venray, is er ook een breed aanbod aan gezellige cafés, goede restaurants en knusse eetgelegenheden. Tijdens het winkelen in Venray is het heerlijk om even een rustmoment te pakken op een van de vele terrasjes en te genieten van een lekkere kop koffie, een goed glas wijn, een koud biertje of heerlijk ijsje.

Meisje kijkt recht in de camera terwijl ze bezig is om haar carpacchio te snijden

Weekmarkt

Venray heeft ook een weekmarkt. Je kunt de weekmarkt iedere maandag van 11.00 tot 16.00 uur bezoeken, in het centrum van Venray. Er staan wekelijks ongeveer 20 kramen op het Schouwburgplein en het Henseniusplein. Hier koop je heerlijke verse producten zoals groenten, fruit, kaas en vis. De weekmarkt is daarom de perfecte plek om je wekelijkse boodschappen te doen. Naast etenswaren kun je er namelijk ook parfum, kleding, tassen, ondergoed én fournituren kopen.

Marktkoopvrouw legt haar marktwaar goed op de markt in Venray

Parkeren

Kom je met de auto naar Venray? Geen probleem, er zijn voldoende centraal gelegen parkeergelegenheden beschikbaar. Het is op diverse plekken mogelijk om de hele dag te parkeren, maar je kunt ook gebruik maken van de blauwe zones waar je gratis twee uur lang kunt parkeren. Benieuwd naar alle parkeermogelijkheden? Bekijk hier een overzicht van parkeerplaatsen

Auto staat met de band net op de blauwe lijn geparkeerd in Venray

Openbaar vervoer

Kom je niet met de auto maar met het openbaar vervoer? Vanaf het treinstation Venray/Oostrum is het best wel een eindje wandelen naar het centrum van Venray. Maar op het station kun je eenvoudig gebruik maken van diverse lijnbussen die je naar het centrum of een andere gewenste locatie brengen. Check van tevoren wel even de meest actuele vertrektijden.

Bus staat stil bij een bushalte in venray