Fietsroute knooppunten: Geluksplekken in Roerdalen

Ontdek de Geluksplekken in Roerdalen
Huysdijk 4
6065 AX
Montfort
Fiets staat tegen een informatiebord

Fietsroute

Lengte: 66 km. Deze fietsroute neemt je mee door Roerdalen, een bijzondere streek midden in Limburg. De Roer meandert hier door het landschap.

Een Route vol Geluk: Ontdek 26 Extraatjes

Als fietsliefhebber word je al gelukkig van een mooie fietstocht, maar deze route heeft nog iets extra's voor je in petto. Ontdek maar liefst 26 bijzondere locaties langs de route, bekend als Geluksplekken. Deze plekken zijn speciaal geselecteerd omdat ze een bron van geluk zijn voor de bewoners van Roerdalen. Neem de tijd om deze plekken in je op te nemen en laat het geluk op je inwerken.

Culinaire Verwennerij: Terrasjes en Heerlijke Vlaai

Tijdens je fietstocht kom je door prachtige dorpjes, waar je altijd wel een gezellig terrasje kunt vinden. Laat je verrassen door de gastvrijheid terwijl je geniet van een verse vlaai of een uitgebreide lunch. Want naast prachtige natuur en geluksplekken is lekker eten ook een bron van geluk. Trakteer jezelf op culinaire hoogstandjes en maak van je fietstocht een smakelijk avontuur.

Reisgids naar het Geluk: Brochure verkrijgbaar bij de VVV

Wil je alle gelukslocaties langs de route verkennen en meer te weten komen over hun betekenis? Haal dan de speciale brochure "Reisgids naar het Geluk" bij een van de verschillende VVV-locaties. Deze uitgebreide gids biedt gedetailleerde beschrijvingen van alle 26 locaties, zodat je optimaal kunt genieten van je fietservaring en het geluk om je heen.

Let op: Een Avontuurlijke Route met Onverharde Paden

Houd er rekening mee dat deze fietsroute deels over onverharde paden gaat. Bereid je voor op een avontuurlijke tocht door de natuur en zorg voor de juiste fietsuitrusting. De uitdagingen van deze paden maken deel uit van de unieke ervaring die deze fietsroute biedt. Wees voorbereid en geniet van het avontuur.

Ontdek het Geluk op je Fiets: Roerdalen Awaits!

Laat je betoveren door de prachtige natuur, ontdek de geluksplekken en geniet van de gastvrijheid in de schilderachtige dorpen van Roerdalen. Deze fietsroute belooft een onvergetelijk avontuur te worden. Stap op je fiets en ontdek het geluk dat overal op je wacht.

Eigenschappen
Route: 50-75 km.
Knooppuntenroute
Route van A naar A

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
7,89km
Pannenkoekenrestaurant