Area-X Roermond

Area-X
De Weerd 200
6041 TL
Roermond
Watersporten Area-X Roermond
Terras aan de Maasplassen Area-X
Boot watersport Roermond
Suppen Area-X Roermond
Terras lounge aan het water Maasplassen Area-X

Watersport

Extreme Watersport

Trailerhelling

Waterrecreatiegebied Area-X rondom de Noorderplas in Roermond is sinds jaar en dag geliefd bij jong en oud. Je kunt er veel activiteiten en evenementen ondernemen.

Area-X in Roermond

Waterrecreatiegebied Area-X, in de Weerd in Roermond, is zeker in de zomer een heerlijke locatie. Je kunt hier zwemmen bij dagstrand Palm Beach, watersporten op de wakeboardbaan of lekker loungen aan het water op het terras van Moby Dick. Kortom, er is voor iedereen wat te beleven bij waterrecreatiegebied Area-X in Roermond!

Dagstranden

Zo kun je bij Palm Beach heerlijk genieten van een stranddag op een bijzondere locatie aan het water. Naast een verfrissende duik kun je er beachvolleyballen en ligt er een springkussen park in het water.

Bij Doggy Beach, het eerste hondenstrand van Limburg, zijn honden en hun baasjes van harte welkom. Er is zelfs de mogelijkheid om jouw hond door de honden wasstraat te laten gaan. Welke hond wil er nou niet zo verwend worden na een dag heerlijk spelen in het water.

 

Beachclubs 

Bij de diverse beachclubs rondom de Noorderplas zoals Bruis en Moby Dick kun je heerlijk genieten van de zon onder het genot van jouw favoriete drankje en hapje. Mocht jij aan het einde van de dag nog zin hebben in een lekkere versnapering dan kun je ambachtelijk ijs en lekkernijen scoren bij de IJssalon van Clevers.

 Watersport

Ben jij een waaghals en zoek je een extreme uitdaging ga dan naar Beaver Creek Wake Park, zij beschikken over een wakeboard-/waterskibaan. Gegarandeerd dat jij daar je energie kwijt kan. Voor de iets mindere waaghalzen: je kunt ook Suppen, surfen en zwemmen in de Noorderplas.

 Camping

Sinds 2020 is er een Camper Area gerealiseerd. De camperplaatsen zijn ruim van opzet en daardoor zeer in trek bij watersporters en mensen die graag aan en op het water recreëren. Natuurlijk is deze plek ook ideaal als tussenstop  op de route om even bij te komen in Limburg. Heerlijk rustig gelegen, direct aan de Noorderplas. Genieten van de ondergaande zon is nog nooit zo mooi geweest.

Gelegen aan de Weerd, ingang van Doggy Beach.
Geopend vanaf april t/m medio oktober.

Elk weekend in de genoemde periode, tijdens feestdagen en vakantie periodes vanaf 10:00 tot 19:00.
Avond stalling niet mogelijk. Jetski’ verboden.

Kosten € 12,50 (Beperkt aantal trailerplaatsen beschikbaar)

Ook op deze locatie

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
1,61km
Jachthaven
 
1,74km
Jachthaven
 
1,83km
Jachthaven
 
6,34km
Jachthaven
 
6,94km
Jachthaven
 
8,11km
Jachthaven
 
9,11km
Jachthaven
 
9,84km
Jachthaven