Kasteel de Keverberg in Kessel, Limburg

Peel en Maas in Limburg

Dagje uit in de gemeente Peel en Maas

Peel en Maas is vooral bekend vanwege de rijke cultuur en vele natuur. Je kunt er dan ook heerlijk wandelen en fietsen via de knooppuntennetwerken. In Peel en Maas vind je verschillende campings en verschillende mogelijkheden voor een dagje uit.

Onder aan deze pagina vind je een aantal linkjes naar een aantal handige pagina's. Hier ontdek je waar je allemaal kunt overnachten, waar je een hapje kunt eten en drinken en waar de mooiste bezienswaardigheden te vinden zijn in de gemeente Peel en Maas.

 

Dorpen in Peel en Maas

In de gemeente Peel en Maas vind je een aantal dorpen die absoluut een bezoekje waard zijn! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan kastelendorp Baarlo, een pittoresk dorpje aan de Maas of geniet van de natuur in de Heldense bossen. In Kessel kun je genieten van de historische dorpskern en in Panningen vind je een fijn en compact winkelcentrum. 

Natuur in Peel en Maas

Zoals de naam al doet vermoeden vind je hier de Peel en de Maas. Aan de oevers van de Maas fiets en wandel je via prachtige routes van dorp naar dorp. Vanuit het gezellige dorpje Meijel, ben je zo in Nationaal Park de Groote Peel